1000 TL ve üzeri Alış-Verişlerinizde Kargo ÜCRETSİZ

ENGLISH

Chivit Ailesi olarak Covid-19 pandemisinde nasıl önlemler aldık?

20 Nisan, 2020

Chivit Ailesi olarak Covid-19 pandemisinde nasıl önlemler aldık?


Zor zamanlardan geçtiğimizi kabul ediyoruz. Bunu biz de sizin gibi hissediyoruz.

Peki biz Chivit Ailesi olarak Covid-19 pandemisinde nasıl önlemler aldık?

13 Mart 2020 tarihi itibari ile hem aile hem de toplum sağlığını korumak adına tüm hijyen tedbirlerimizi alarak kendimizi Ev/Atölyemizde izole ettik. Biz Özgül, Tolga ve 2 yaşındaki kız çocuğumuz Leya dan oluşan, 3 kişilik bir çekirdek aileyiz.

Bu süreç boyunca, sosyal temas kurmaksızın, dışarıdan gelen tüm kargo ve paketleri en detaylı şekilde sterilize ederek içeri alıyor ve gelen tüm siparişleri ise yine gerekli dezenfekte tedbirleri ile bizzat paketliyoruz.

Birbirimizle bolca vakit geçirmenin yanında yine bize en iyi gelen şeyi yapıyor ve mevcuttaki hammaddelerimizi kullanarak tamamen el işçiliği ile Chivit ürünlerini üretmeye devam ediyoruz.

Gelen siparişlerinizi mevcut stoklarımızdaki ürünlerden gönderiyoruz. Bu sebeple, özel sipariş mevcut durum itibari ile alamıyoruz.

 

Ben ne yapabilirim diyorsanız;

Nezaket, empati, sakinlik ve yardımlaşmayı cesaretlendirmek adına neler yapabileceğimiz ile ilgili daha fazla düşünüyoruz. Siz de bize katılmak ve destek olmak isterseniz şunlardan birini veya imkanınız dahilinde birkaçını yapabilirsiniz;

  • Eğer fazladan ekmeğiniz varsa komşularımızın ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz.

  • Teknolojiyi bizim gibi kullanamayan daha yaşlı komşularımızın bir ihtiyaçları olup olmadığını sorup onlar için sipariş verebilirsiniz.

  • Kapınızın veya camlarınızın önüne hayvan dostlarımız için yiyecek ve su bırakabilirsiniz.

  • İhtiyacınız ve aciliyeti olmayan alışverişler yapmayarak, bizim için çalışan kargocu ve kurye arkadaşlarımızın iş yoğunluğunu azaltabilirsiniz.

  • Mahalle bakkalınız, kasabınız, manavınıza ve ayrıca kendi üretimini yapan ufak ve yerel işletme / markalara destek olabilirsiniz.


Bunlar olamıyorsa bile camların arkasından da olsa, karşı kaldırımda da olsa, karşılaştıklarınıza selam verip gülümseyerek yalnız olmadıklarını hissettirebilirsiniz.
Biz sizi çok özledik.
Her ne şekilde olursa olsun iyi ki varsınız..
Sevgiyle ve sağlıklı kalın

Sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz

Uzun yıllar boyunca tüm doktor ve sağlık personelinin özverili çalışmalarına, ailemizden dolayı yakınen tanık olduk. Şimdi de tüm ülke hatta dünya ülkeleri olarak her birey de buna tanıklık ediyor. Zor şartlara rağmen, vazgeçmeden gece-gündüz çalışarak bizim sağlıklı kalabilmemiz için emek veren en büyük destekçilerimiz ve umudumuz Onlar.
Chivit Ailesi olarak, tüm deri aksesuarlarımızda sağlık çalışanlarına özel %25 indirim ayrıcalığını yıl sonuna kadar uygulayacağımızı ve tüm kolaylığı sağlamaya çalışacağımızı samimiyetle belirtmek isteriz. Bunun için tek yapılması gereken hello@chivit.com.tr adresinden bizim ile iletişime geçmeniz.